Cannabisplantage ontdekt na schietpartij in Mechelen

In Mechelen zijn afgelopen nacht enkele schoten gelost bij een garagecomplex. Toen de politie ter plaatse kwam, kon ze drie mensen inrekenen. Achteraf ontdekten de agenten een cannabisplantage achter de garageboxen. Wellicht wilden de daders de plantage overvallen.
Copyright © 2014 - Ross Parry Agency - All rights reserved

"Rond halfvijf kreeg de politie een melding binnen, buurtbewoners hadden een aantal schoten gehoord", zegt parketwoordvoerster Lieselotte Claessens. "Ter plaatse troffen de agenten drie personen aan die ze arresteerden."

"Bij nadere inspectie bleken er achter het garagecomplex twee hangars te zijn met daarin een professionele cannabisplantage waar 800 plantjes werden gekweekt."

Het is nog niet helemaal duidelijk wat het verband is tussen de schutters en de plantage. Wellicht wilden ze een overval plegen.