Schlagerfestival maakt eerste namen editie 2016 bekend

De editie 2015 is amper voorbij, of de organisatie van het Schlagerfestival stelt de eerste namen van de editie van volgend jaar voor. Het gaat om Lindsay en Roxeanne & André Hazes Jr.. Nu al is een vierde datum aan de concertenreeks toegevoegd.

De voorbije twee weekends vond in de Ethias Arena in Hasselt het Schlagerfestival plaats. Hoewel de editie van volgend jaar nog veraf is, maakt de organisatie toch al de eerste namen bekend: in 2016 zullen Lindsay en Roxeanne & André Hazes Jr. op het podium staan.

Tegelijk is ook een vierde concertdatum aan de agenda toegevoegd. Naast vrijdag 25, zaterdag 26 en maandag 28 maart 2016 zal het Schlagerfestival ook op zaterdag 2 april 2016 plaatsvinden.

Op die laatste datum zal het Schlagerfestival er licht anders uitzien. Op de parterre zijn dan namelijk alleen staanplaatsen beschikbaar, wat het dansen moet bevorderen.