Will Tura gaat het na de zomer rustiger aan doen

Na het jubileumconcert naar aanleiding van zijn 75e verjaardag op 2 augustus, zal Will Tura minder optreden dan hij tot nu toe heeft gedaan. Dat zegt hij in een interview met "VTM Nieuws".

Op 2 augustus wordt Will Tura 75. Om zijn fans te verwennen én te bedanken geeft hij die dag een feestelijk verjaardagsconcert in Veurne. Nadien plant de Vlaamse zanger het rustiger aan te gaan doen, zo vertelt hij aan "VTM Nieuws". "Ik ben blij dat ik al die jaren alles heb mogen doen en ben Vlaanderen ontzettend dankbaar. 58 jaar ben ik nu bezig."

"Dit is niet het einde, de kriebel zit nog steeds in mij", gaat hij verder. "Ik moet er wel eens tussenuit." Na die pauze zal hij minder optreden dan voorheen. "Ik wil af van het systeem van vijftig concerten per jaar. Ik wil tijd maken voor mijn familie, voor mijn kinderen en voor mijn vrouw. Ze verdient het. Ze heeft me al die jaren gekoesterd en geholpen."