"Er konden toch niet altijd jongens blijven komen"

6 kinderen hebben ze intussen, Stephen en Cher Lair uit Apex, North Carolina, VS, en het zijn allemaal jongens. En nu is er een zevende op komst. Om het geslacht te weten van deze nieuwe baby, die in augustus verwacht wordt, liet vader Stephen een speciale taart maken, waarbij de kleur dat geslacht zou bekendmaken. En het werd een heuglijk moment voor de mama.

Cher op nieuwswebsite ABC 11: "Toen we de derde en dan de vierde baby kregen, dachten we: "Ja, nu zal het wel eens een meisje worden. Er kunnen toch niet altijd jongens blijven komen." Maar na baby 5 en 6 heb je zoiets van: "Ja, dat kan dus wel degelijk.""

"Intussen zijn we zo’n echt jongenshuis. En ik wilde echt wel dat moeder-dochterding. Ik wilde met haar naar Assepoester gaan kijken, met haar naar de schoonheidsspecialiste, met haar gaan winkelen. Ja, dat wilde ik doen."

En dus werd van de bekendmaking van het geslacht van de nieuwe spruit een feestje met vrienden gebouwd. Pas door het aansnijden van de taart zou moeder Cher weten of ze nu eindelijk een dochter zou krijgen. Haar uitzinnige reactie werd gefilmd en wist op enkele dagen tijd al ruim 2,5 miljoen kijkers te charmeren.

lees ook