"Waar is al mijn vet naartoe?"

De Kardashians zijn al enige tijd hevige fans, maar ook fotomodel Bianca Gascoigne, zangeres Kerry Katona, actrice Lindsay Lohan en realityster Jenni "JWoww" Farley zijn niet vies van deze lichaamsvorm-training door het aantrekken -met de nadruk op trekken- van een korset. Op die manier zou de taille op langere termijn een mooiere, slankere afwerking krijgen, al is niet iedereen daarvan overtuigd. De film "Cinderella" zou de "waist training" nog een extra boost gegeven hebben. Het lifestyletijdschrift Cosmopolitan wilde wel eens weten wat zo’n korset bij mannen doet en goot de reacties in een filmpje.

De mannen worden ingesnoerd in korsetten van om en bij de 80 dollar. En het lachen vergaat hen daarbij snel. Er volgen reacties als "Volgens mij is dit een vorm van marteling die men in de middeleeuwen gebruikte", "Raar, maar ik voel mijn knieën nu niet meer", "Wow, dat is strak. Maar echt wel strak" en "Wat als ik hier straks niet meer uit geraak?"

Een van de "slachtoffers" stelt zich luidop de vraag waar al zijn vet nu naartoe gegaan is: "Er zouden nu toch rolletjes van vet uit mijn vingers moeten komen." Al is niet iedereen negatief over het resultaat en vinden zij dat hun lichaam er beter uit ziet: "Hello ladies!"

lees ook