Genk On Stage strikt Admiral Freebee en Racoon

De organisatoren van Genk On Stage hebben vier nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de komende editie van het gratis driedaagse stadsfestival in Genk. Admiral Freebee, Racoon, Douglas Firs en Team William zullen eind juni optreden in Genk.

Het gratis festival Genk On Stage vindt dit jaar plaats van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juni. Na onder anderen Novastar, Scala en Magnus zijn nu ook Admiral Freebee, Racoon, Douglas Firs en Team William toegevoegd aan de komende editie.

Admiral Freebee zal op vrijdag 26 juni zijn duivels ontbinden op het hoofdpodium van Genk On Stage. De Nederlandse rockgroep Racoon staat net als Team William en Douglas Firs op zaterdag 27 juni op het podium in Genk.

Het hoofdpodium van Genk On Stage staat op het stadsplein van Genk. Er zijn nog een aantal andere kleine nevenpodia verspreid in de stad.