Mechelaar in cel op verdenking van seksueel misbruik van eigen zoon

Een man uit Mechelen zit in de gevangenis op verdenking van seksueel misbruik van zijn zoontje. Hij zou de jongen van 11 zelf misbruikt hebben en hij zou hem ook hebben uitgeleend aan een Duitse pedofiel.
Archieffoto

De 45-jarige Mechelaar zou via het internet contact hebben gelegd met de Duitse pedofiel. Het is niet duidelijk of hij zijn zoon ook eerder al heeft uitgeleend aan pedofielen.

"De man wordt verdacht van mogelijke zedenfeiten op zijn 11-jarige zoon en van zijn zoon ter beschikking te hebben gesteld van derden", meldt het parket. "Er is een rogatoire commissie naar Duitsland gestuurd. Daar is een gerechtelijk onderzoek opgestart waarbij een medeverdachte werd opgepakt en aangehouden", meldt het parket.

Het parket van Mechelen doet nu samen met de Duitse autoriteiten verder onderzoek naar de zaak.