Nieuw album van de Rolling Stones op komst?

Na afloop van hun aanstaande tournee in Noord-Amerika brengen de Rolling Stones mogelijk een nieuw album uit. Dat zegt gitarist Keith Richards. Zelf heeft hij een solo-album klaar.

Op 15 mei beginnen de Rolling Stones met "Zip code", een nieuwe tournee die hen op vijftien plekken in Noord-Amerika brengt. Na afloop volgt mogelijk een nieuwe plaat. "We overwegen nieuwe nummers op te nemen na deze tournee, maar niks staat vast", zegt Richards in een interview met het magazine Rolling Stone. "We hebben gewoon het idee op tafel gelegd. Ik wil de jongens graag terug in de studio krijgen."

Zelf heeft Richards alvast een nieuw solo-album klaar na "Talk is cheap" uit 1988 en "Main offender" uit 1992. "We wachten op het juiste moment om het uit te brengen", zegt hij daarover. "De Stones hebben de jongste tijd zo hard gewerkt dat ik geen geknipt moment heb gevonden. Mogelijk komt het album in september uit, maar dat ben ik niet zeker."