Werknemer van carwash rijdt politiecombi in de vernieling

Een werknemer van een carwash in Gilly bij Charleroi heeft een geparkeerde politiecombi aangereden toen hij de wagen van een klant parkeerde. Het politievoertuig maakte een val van twee meter en raakte verticaal geklemd tussen een muur en de gevel van het gemeentehuis. Niemand raakte gewond bij de bizarre aanrijding.
archieffoto

De werknemer van de carwash wilde het gepoetste voertuig van de klant parkeren achter het gemeentehuis van Gilly. Toen hij de auto wegreed, verloor hij de controle over het stuur en botste tegen een geparkeerde politiecombi.

Door de schok werd de bestelwagen weggeslingerd en belandde twee meter lager, gekneld tussen de gevel van het gemeentehuis en een muur. Er waren twee takelwagens nodig om het lege voertuig uit zijn valkuil te takelen.

De werknemer van de carwash werd door de politie verhoord. De man was blijkbaar niet in het bezit van een rijbewijs.