Dimitri Vegas & Like Mike aan het feest in Mexico

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike heeft tijdens de zevende editie van de EMPO Awards in Mexico vier prijzen in de wacht gesleept. Tomorrowland werd net als vorig jaar bekroond met de prijs voor beste internationaal festival.

De Spaanstalige muziekzender EMPO heeft voor de zevende keer de EMPO Awards uitgereikt in Mexico. Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike werd vier keer gelauwerd.

Dimitri Vegas & Like Mike wonnen de prijzen voor beste EDM dj (dance), voor beste duo, voor beste nummer en voor beste dj internationaal. Het duo won de prijs voor beste nummer met hun track "Tremor".

Dimitri Vegas & Like Mike zijn graag geziene gasten in Mexico. Eind januari traden ze voor 16.000 mensen op in Mexico City met hun show "Bringing the world the madness". Het optreden was in een mum van tijd uitverkocht.

De EMPO Awards bekronen het beste uit de wereld van de elektronische muziek. Tomorrowland werd net als vorig jaar uitgeroepen tot beste festival internationaal.