Kim Kardashian laat dochter dopen in Jeruzalem

Kim Kardashian en haar gevolg hebben Armenië achter zich gelaten en zijn intussen in Jeruzalem. Daar is dochtertje North West gedoopt in de Armeense Sint-Jacobuskathedraal.

De Amerikaanse realityster met Armeense roots Kim Kardashian was de voorbije week op bezoek in het land van haar familie van vaderskant. Ze bracht haar zus, man Kanye West en dochtertje North mee.

Het gezelschap heeft Armenië intussen achter zich gelaten en is aangekomen in Jeruzalem. Kim, Kanye en hun dochtertje bezochten er de Armeense wijk, een van de vier tradtionele wijken van de stad. Net als in de Armeense hoofdstad Jerevan, werden ze ook hier omstuwd door enthousiaste kijklustigen.

De aartsbisschop van de Armeense kerk in Jeruzalem liet weten dat de 21 maanden oude North in de Sint-Jacobuskathedraal zou worden gedoopt. "Ze wordt lid van de Armeense christelijke kerk", zei hij. Het kind was helemaal in het wit gekleed, net als haar vader, hiphopper Kanye West.

Kim Kardashian is trots op haar Armeense afkomst en pakte uitgebreid uit met haar reis, die niet toevallig geprogrammeerd was luttele weken voor de herdenking van de Armeense genocide door de Ottomanen 100 jaar geleden.