Man uit Roeselare al drie dagen vermist

Een 27-jarige man uit Roeselare is al drie dagen vermist. Het parket noemt zijn verdwijning "zorgwekkend". De politie trof in het appartement van de man immers zijn portefeuille, gsm en bril aan. Bovendien heeft de man een mentale beperking.

Vorige week donderdag ging de man 's avonds nog iets eten met zijn ouders in het Eethuis Pieter, waar hij werkt. Toen hij de dag daarna niet opdaagde op zijn werk, alarmeerden zijn ouders de politie, die in zijn appartement de portefeuille, gsm en bril van de man aantrof. Toch denkt het parket niet aan een wanhoopsdaad.

"Voor ons is dit een zeer onrustwekkende situatie, ook al doen we al het mogelijke. We staan in contact met de politiezone, en de Cel Vermiste Personen. We controleren ook zijn telefoonverkeer, bankkaartactiviteiten,Facebookpagina en we horen rond bij vrienden en kennissen. Momenteel hebben we niet echt een aanwijzing", aldus Tom Janssens van het parket.

Later vandaag zitten alle betrokken partijen nog samen om verdere stappen te bekijken.

Meest gelezen