"Er is nu meer om van te houden, schat"

Er leek geen vuiltje aan de lucht toen de Amerikaanse zangeres P!nk afgelopen zaterdag een benefiet ten voordele van het kankeronderzoek bijwoonde. Maar op sociale media meenden criticasters plots hun ongezouten mening te moeten ventileren over P!nks lichaam. Ze zou niet meer zo slank zijn als vroeger en kreeg daarom opmerkingen als "fat bitch" en "You’re fat" over zich heen. Maar de hitzangeres van onder meer "Raise your glass" en "Just give me a reason" sloeg hard terug, net als haar echtgenoot Carey Hart.

Via Twitter liet de 35-jarige P!nk weten dat ze het vreemd vond dat sommigen haar lichaamsgewicht belangrijker vonden dan haar aanwezigheid op het benefiet: "En toch voelde ik me vrij mooi. Eigenlijk voelde ik me knap. Ik voel me gelukkig en mijn gezond, weelderig en buitengewoon sterk lichaam heeft wat dik verdiende vrije tijd gekregen."

Daarna liet ze haar echtgenoot, met wie ze intussen een driejarige dochter heeft, zijn zegje doen:

Uiteindelijk voegde ze ook nog een foto van haar dochter en haarzelf, in de jurk die ze tijdens het benefiet droeg, toe met opnieuw een positieve lichaamsboodschap:

Maar eigenlijk had P!nk haar criticasters in 2011 al terechtgewezen met haar wereldhit "Fucking perfect":

lees ook