Brussels Airlines vliegt naar Tenerife en Gran Canaria

Brussels Airlines breidt haar aanbod uit met twee bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf eind oktober twee keer per week rechtstreeks vanuit Brussels Airport naar de winterzonbestemmingen Tenerife en Gran Canaria. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.

Volgens Brussels Airlines bezoeken jaarlijks ongeveer 640.000 Belgen de Spaanse archipel en bezitten enkele duizenden landgenoten er een tweede woning of gaan er overwinteren. "Deze topbestemming kon dan ook niet langer in het groeiende vluchtaanbod van Brussels Airlines ontbreken", klinkt het.

"Tenerife en Gran Canaria zijn de 20e en 21e toevoeging aan onze lijst van nieuwe bestemmingen sinds we vorig jaar onze nieuwe commerciële strategie lanceerden", zegt Lars Redeligx, Chief Commercial Officer van Brussels Airlines.

Brussels Airlines heeft daarmee acht Spaanse bestemmingen in het vluchtaanbod: Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, Bilbao, Alicante en binnenkort dus ook Tenerife en Gran Canaria.