Uitgeverij Clavis bekroond op London Book Fair

Op de London Book Fair die gisteren van start is gegaan, is de Belgische kinder- en jeugdboekenuitgeverij Clavis in de prijzen gevallen. Ook uitgeverij Van In kreeg een eervolle vermelding.

Clavis kreeg de International Excellence Award van de Londense boekenbeurs in de categorie International Trade Children's and Young Adult Publisher. Volgens de organisatoren blinkt de uitgeverij uit met een innovatieve aanpak en een geweldige internationale verkoop en marketing.

"De afgelopen jaren zagen we internationale uitgeverijen almaar groeien", zei Jacks Thomas, directeur van de London Book Fair. "Het is schitterend om dat op deze beurs met de International Excellence Awards te vieren."

Ook de Belgische uitgeverij Van In, die educatieve boeken en onderwijsmiddelen uitgeeft, werd in de bloemetjes gezet.