Van de Veire en Daeleman leveren commentaar bij Songfestival

Eva Daeleman heeft in "De ochtendshow" met Bart De Raes op MNM aangekondigd dat ze dit jaar net zoals vorig jaar samen met Peter Van de Veire de commentaar bij het Eurovisiesongfestival zal leveren. Ze doen dat zowel voor de halve finales op dinsdag 19 mei en donderdag 21 mei als voor de finale op zaterdag 23 mei.

Peter Van de Veire en Eva Daeleman zullen midden mei het commentaar leveren bij de uitzendingen van de halve finales en de finale van het Eurovisiesongfestival in Wenen.

Onze landgenoot Loïc Nottet zal in Wenen proberen een plaats te verzilveren in de finale tijdens de eerste halve finale op dinsdag 19 mei. Hij zal als derde zanger op het podium staan met zijn nummer "Rhythm inside".

De twee halve finales en de finale van de liedjeswedstrijd worden live uitgezonden op Eén. Voor elke uitzending presenteert Peter Van de Veire de Eurovisiesongfestival Top 25. Daarin blikt hij terug op zestig jaar Songfestival aan de hand van de favoriete Songfestivalnummers van de kijkers van Eén.

Dinsdag 19 mei telt Van de Veire af van nummer 25 tot nummer 16, donderdag van nummer 15 tot nummer 6 en zaterdag komen de vijf topfavorieten van de kijkers aan bod. De kijker kan nog tot woensdag 15 april terecht op de website van Eén om te stemmen op hun favoriete liedjes uit zestig jaar Eurovisiesongfestival.

Meest gelezen