Extra lange "Reizen Waes slow" op Dag van de Arbeid

De fans van "Reizen Waes" kunnen op vrijdag 1 mei van 9 tot en met 12 uur drie uur lang naar ruw beeldmateriaal van het programma kijken op Eén. De speciale uitzending op de Dag van de Arbeid heeft als titel "Reizen Waes slow".

Op vrijdag 1 mei zendt Eén van 9 tot 12 uur drie uur lang ruw beeldmateriaal van de opnames van het tweede seizoen van "Reizen Waes" uit.

In "Reizen Waes slow" komen ruwe opnames uit onder meer Noord-Korea, Albanië, Alaska en Noord-Mexico voor. Normaal krijgen enkel de monteurs en programmamakers die beelden te zien, maar nu kunnen de fans van de reeks ook kijken naar de beelden, die een minieme montage hebben ondergaan.

"Reizen Waes slow" krijgt ook een soundtrack met muziek die bij de bestemmingen past waar Waes is geweest.