Unizo wil Secretaressedag omdopen tot Dag van de Medewerker

De derde donderdag van april staat traditioneel bekend als Secretaressedag, maar daar wil Unizo vanaf. De ondernemersorganisatie wil de dag omdopen tot Dag van de Medewerker.
Reporters

"Functies evolueren en teams werken heel anders dan 15 jaar geleden. Overal op de werkvloer zijn er werknemers die het verschil maken. Over een ding is iedereen het eens: goede en gemotiveerde medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming", zegt Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

Van de Belgische werknemers werken er volgens Unizo bijna 1,59 miljoen, of 6 op de 10, in een kmo (tot 200 werknemers). Unizo koppelt aan de Dag van de Medewerker ook een wedstrijd, waarbij ondernemers een flink budget kunnen winnen voor een familie-event voor hun werknemers.

Meer informatie is te vinden op www.dagvandemedewerker.be.