"Via Annemie" maakt kans op een Rockie Award

"Via Annemie", het reportageprogramma van Annemie Struyf op Eén, maakt kans op een Rockie Award van het World Media Festival in het Canadese Banff. Dat heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Ook twee VTM-programma's en één 2BE-programma maken kans op een prijs.
© VRT

De VRT-productie "Via Annemie" is genomineerd in de categorie "humanitarian and investigation".

De andere Vlaamse kanshebbers op een Rockie Award zijn: "Het lichaam van Coppens" (VTM, geproduceerd door TvBastards) in de categorie "reality" en zowel "Lang Leve" (VTM, dedsit) als "En toen kwam ons ma binnen" (2BE, dedsit) in de categorie "sketch and comedy".

De voorbije jaren wonnen programma's als "Quiz Me Quick" (Eén) en "Wat Als?" (2BE/VTM) een Rockie Award.

Het World Media Festival vindt plaats van 7 tot en met 10 juni. Er worden Rockie Awards uitgereikt in 26 categorieën.