Auto rijdt in op huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

In Onze-Lieve-Vrouw-Waver is afgelopen nacht een auto tegen de gevel van een huis gereden. De woning is voorlopig onbewoonbaar. Niemand raakte gewond, maar de materiële schade is groot.

Rond 3 uur vannacht verloor de bestuurder van een auto de controle over het stuur op het kruispunt van de Berlaarbaan met de Bosstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, een deelgemeente van Sint-Katelijne-Waver.

De auto reed tegen de gevel van een huis en veroorzaakte veel schade. De bewoonster lag te slapen en werd gewekt door een luide knal. Brokstukken lagen verspreid over de woonkamer. De woning is onbewoonbaar.

De brandweer kwam ter plaatse, maar moest niet stutten, omdat er een dikke betonplaat boven het raam zat. De technische dienst van de gemeente komt de opening in de gevel dichtmaken met houten panelen.