Florence Welsh breekt voet na sprong van podium

Florence Welsh heeft één van haar sprongen van het podium van Coachella met een gebroken voet bekocht. Dat heeft de zangeres van Florence + The Machine op Facebook bekendgemaakt.

Welsh gaf afgelopen weekend een optreden op Coachella, een muziekfestival in Indio in de Amerikaanse staat Californië. Daarbij sprong ze verschillende keren van het podium het publiek in. Bij één van die sprongen heeft ze haar voet gebroken, zo blijkt nu.

"Het spijt me het te moeten zeggen, maar na wat één van mijn meest favoriete optredens ooit op Coachella was, heb ik ontdekt dat ik mijn voet heb gebroken door van het podium te springen", schrijft ze op Facebook. "Terwijl de breuk geneest, zal ik mijn optredens wat soberder moeten brengen."

Welsh benadrukt dat ze al haar komende optredens plant af te werken. "Ik begrijp dat dit niet is wat jullie verwachtten, maar ik doe mijn best om het super speciaal te maken voor jullie", belooft ze haar fans. Op het Glastonbury festival eind juni wil ze er weer helemaal staan.