Jonge vrouw in levensgevaar na ongeval in Ichtegem

Bij een verkeersongeval in Ichtegem, in West-Vlaanderen, is een 21-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Het is onduidelijk in welke omstandigheden de vrouw met haar wagen van de weg geraakte.

Vanmorgen werd in de gracht langs de Oostendse Steenweg in Ichtegem het voertuig van de jonge vrouw aangetroffen. De brandweer van Gistel moest ter plaatse komen om het zwaargewonde slachtoffer uit haar auto te bevrijden. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het Brugse parket stelde een verkeersdeskundige aan om het ongeval te onderzoeken. Uit zijn eerste vaststellingen is al gebleken dat er geen andere voertuigen of mensen bij het ongeval betrokken waren. Het is nog niet duidelijk waarom de jonge vrouw de controle over het stuur verloren is.