Sarah Jessica Parker na 10 jaar weer in HBO-serie

"Sex and the city"-ster Sarah Jessica Parker gaat na ruim 10 jaar weer een hoofdrol spelen in een televisieserie. De actrice zal te zien zijn in "Divorce", een gloednieuwe comedyreeks voor HBO. Parker wordt ook uitvoerend producent van de serie. Dat meldt The Hollywood Reporter.
Todos Menos Polonia, UK, Alemania

"Divorce" is een komische reeks over Frances, een vrouw van middelbare leeftijd vertolkt door Parker. Onder invloed van twee vriendinnen die pas gescheiden zijn, speelt ze met het idee om te scheiden van haar man. Ze worstelt met die keuze, en slaagt er niet in om de knoop door te hakken, tot haar man ontdekt dat Frances een affaire heeft, en hij aanstuurt op een scheiding.

Parker speelt niet enkel de hoofdrol in de reeks, ze staat ook mee aan het roer als uitvoerend producent, via haar productiehuis Pretty Matches. De opnames voor de reeks starten nog dit jaar en vinden plaats in New York.