Hasselhoff zingt themasong voor "Kung fury"

David Hasselhoff laat zich van een andere kant zien: hij zingt de themasong van de film "Kung fury". De Amerikaanse acteur zal niet te zien zijn in de film, maar wel in de videoclip die bij het nummer "True survivor" hoort.

"Kung fury" is een parodie op de actiefilms uit de jaren 80. De film van David Sandberg is gefinancierd met een crowdfundingscampagne op Kickstarter.

De clip met Hasselhoff moet het publiek warm maken voor de film die op 28 mei uitkomt. In de clip berijdt de acteur uit "Knight rider" en "Baywatch" onder meer een dinosaurus. "De jaren 80 draaiden rond plezier, actie en helden en dat heeft "Kung fury" allemaal", zegt Hasselhoff. "Ik ben vereerd dat ik met regisseur David Sandberg mocht samenwerken en deze song is perfect voor mij omdat ik, ook in het echte leven, een True Survivor (een echte overlever, nvdr) ben."