"Full house" keert terug als "Fuller house" op Netflix

Het hing al een tijdje in de lucht en nu heeft John Stamos ("Uncle Jesse") het ook officieel bevestigd: de serie "Full house" krijgt een vervolg op Netflix. Onder de titel "Fuller house" zal de nieuwe serie focussen op het leven van D.J. Tanner (Candace Cameron).
United Archives/IFTN

Voor veel kinderen van de jaren 90 is "Full house" puur jeugdsentiment. Tussen 1987 en 1995 volgden ze aflevering na aflevering het wel en wee van de uitgebreide familie Tanner in San Francisco.

Ruim twintig jaar na de laatste aflevering verschijnt volgend jaar een nieuw seizoen van de populaire serie op Netflix. Het nieuws hing al even in de lucht, maar Stamos (één van de hoofdrolspelers van weleer) heeft het gisteravond met zoveel woorden bevestigd in "Jimmy Kimmel live!".

13 afleveringen

"Fuller house", zal het vervolg heten. Deze keer zal het verhaal zich concentreren op het wedervaren van D.J. Tanner (Candace Cameron). Zij speelt een weduwe met twee kinderen die bovendien zwanger is. Samen met haar jongere zus Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en haar jeugdvriendin Kimmy Gibler (Andrea Barber) probeert ze haar leven op de rails te krijgen.

Van "Fuller house" worden in eerste instantie dertien afleveringen gemaakt. Ze zijn vanaf volgend jaar op Netflix te zien.

Meest gelezen