Peter Van de Veire presenteert zomerse muziekshow "Pop up live"

Peter Van de Veire gaat deze zomer de nieuwe muziekshow "Pop up live" presenteren. "Pop up live" is feitelijk de opvolger van "Vlaanderen muziekland" en strijkt neer in Lommel, Aalst, Kasterlee, Boortmeerbeek, Roeselare, Nieuwpoort en Mol.
© VRT Joost Joossen

Op het programma staat muziek van nationale en internationale artiesten. Naast de hits van het moment is er volgens de persdienst van de VRT ook plaats voor "muzikale verrassingen". "Pop up live" start op zondag 5 juli en loopt tot en met 30 augustus op Eén.

Voor de Vlaamse feestdag volgt er een soortgelijk programma vanop de Grote Markt van Antwerpen. Ook "Radio 2 zomerhit" in Blankenberge wordt op 23 augustus uitgezonden op Eén. Die uitzendingen maken evenwel geen deel uit van "Pop up live".

Meest gelezen