Tomorrowland Brasil krijgt vervolg in 2016

Er komt volgend jaar een tweede editie van Tomorrowland Brasil. Dat festival zal doorgaan van 21 tot 23 april, zo laat de organisatie weten. Afgelopen weekend zakten 180.000 liefhebbers van elektronische muziek naar Brazilië af voor de eerste Zuid-Amerikaanse editie van het dancefestival.

Tomorrowland Brasil vond plaats in Parque Maeda in Itu. Alle 180.000 tickets waren in drie uur tijd uitverkocht.

Het festival duurde, net als de jaarlijkse Belgische editie, drie dagen. Meer dan 200 artiesten traden op een van de zeven podia op. Op de affiche stonden grote namen als Steve Aoki, David Guetta, Yves V en de Belgische dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike.

Ruim 5.000 medewerkers, onder wie 200 Belgen, leidden het festival in goede banen. Volgens de organisatie waren er geen noemenswaardige incidenten.

De tweede editie van Tomorrowland in Brazilië zal doorgaan van 21 tot 23 april 2016.

Meest gelezen