"Zijn eerste wedstrijd en dan al zo’n bal kunnen vangen"

"Bied die man een contract aan!" De general manager van de Philadelphia Phillies liet er geen twijfel over bestaan wat hij vond van het vangen door een toeschouwer van een misgeslagen bal tijdens een baseballwedstrijd, gisteren in het Citizens Bank Park-stadion. De greep was nog des te opmerkelijker, omdat Mike Capko intussen zijn 7 maanden oude baby op de buik van het spel liet meegenieten. Na de vangst rolde vader Capko trots de spieren. Omschrijvingen als "Best dad of the world" waren bijgevolg schering en inslag.

De 30-jarige Capko na de wedstrijd op de sportwebsite MLB: "Het was voortdurend opletten geblazen. Geconcentreerd blijven op het spel. En zo ben ik erin geslaagd om voor mijn zoontje zijn eerste misgeslagen bal te kunnen vangen. Ongelooflijk. Waar een dagje naar je favoriete sportwedstrijd toe kan leiden. Ik heb er geen woorden voor."

"Het was zo al een speciale dag: onze eerste Moederdag, zijn eerste wedstrijd. Ronduit geweldig."