Karen Damen en Gilles De Coster timmeren aan discussieprogramma op Vier

Komend najaar presenteren Karen Damen en Gilles De Coster samen een discussieprogramma op Vier. Dat meldt Het Laatste Nieuws en is aan deredactie.be bevestigd. Over de inhoud is nog niet veel bekend.
© VRT 2012

"Karen & De Coster." Dat is de naam van het programma dat dit najaar op antenne gaat, zo meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de krant wordt het een discussieprogramma dat aansluit bij tv-formats als "Jan publiek", "Recht van antwoord" en "Goedele".

"Het klopt dat we aan een programma werken met Karen Damen en Gilles De Coster als presentatoren", bevestigt Kristof Demasure aan deredactie.be. Hij is de woordvoerder van Vier. "We zijn al een tijdje bezig en werken het concept momenteel nog volop uit."

Dat het nieuwe programma voortbouwt op beproefde concepten, wil Demasure niet met zoveel worden hebben gezegd. "Karen Damen is altijd zichzelf en ook Gilles De Coster heeft een unieke stem. Zij maken in de eerste plaats iets dat van henzelf is. Het moet hún programma worden."

Na zijn overstap van de VRT naar Vier was De Coster al te zien als co-presentator van "De kruitfabriek" en als gastheer van "Het jaaroverzicht live". Damen was recent nog te zien in het programma "Perfect?" op Vijf. Ze is ook jurylid in de talentenjacht "Belgium's got talent".

© VRT 2009 - Bart Musschoot

Meest gelezen