Pukkelpop strikt Raving George en De Jeugd Van Tegenwoordig

Pukkelpop heeft alweer een resem nieuwe namen bekendgemaakt voor de komende editie. Komen onder anderen langs: Raving George en De Jeugd Van Tegenwoordig. Mark Ronson en Kele hebben hun optreden dan weer geannuleerd.
All rights reserved to Matthias Engels
De Jeugd Van Tegenwoordig (archieffoto).

Nog honderd dagen en Pukkelpop 2015 gaat van start. In de aanloop maakt het festival al weken met de regelmaat van de klok nieuwe namen bekend. Vandaag zijn alweer een resem bands aan de affiche toegevoegd.

Op donderdag 20 augustus komen Gengahr, Natalie Prass, N'to, Shameboy en De Sluwe Vos Live (Kontra Album Show) langs. Een dag later is het de beurt aan De Jeugd Van Tegenwoordig, Twenty One Pilots, Ganz en Trixie Whitley. Die laatste was eerder al aangekondigd, maar zij ruilt zaterdag in voor vrijdag.

Tyler The Creator, Tiga Live, Raving George, Benjamin Booker en Ride tekenen dan weer present op zaterdag 22 augustus.

Minder goed nieuws is er voor de fans van Mark Ronson en Kele. Zij zouden allebei op 21 augustus op de wei in Kiewit staan, maar ze hebben hun optredens afgezegd.

Meest gelezen