Van de Veire, De Cock én Daeleman loodsen studenten door de blok

"Marathonradio" krijgt dit jaar niet twee presentatoren, maar drie. Eva Daeleman sluit zich aan bij Peter Van de Veire en Tom De Cock om het programma op MNM voor studenten tijdens de blok- en examenperiode tot een goed einde te brengen.

Van 5 tot 22 juni loopt op MNM opnieuw "Marathonradio", een non-stop radioprogramma speciaal voor studenten in de blok en de examens.

Niet twee, maar drie presentatoren gaan dit jaar de uitdaging aan: naast Peter Van de Veire en Tom De Cock gooit ook Eva Daeleman zich in de strijd. Met gasten, live-optredens en tal van blok-tips probeert het trio studenten door de moeilijkste periode van het jaar te loodsen.

Daeleman heeft al wat ervaring met de klok rond presenteren. Begin dit jaar maakten zij en Van de Veire al eens 100 uur aan een stuk radio met "De langste liefde", goed voor een officieel wereldrecord.

Meest gelezen