Vier gewonden bij aanrijding tussen vrachtwagen en Lijnbus

Op de Haachtsesteenweg in Haren, een deelgemeente van Brussel, zijn vanochtend vier mensen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bus van de openbaarvervoers­maatschappij De Lijn. Dat melden de Brusselse lokale politie en De Lijn. Het gaat om drie volwassenen en een baby, die allemaal lichte snijwonden opliepen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 9.20 uur op de hoek van de Haachtsesteenweg en de Spaarbekkenstraat. Een vrachtwagen die rechtsaf wilde slaan en daarbij de busbaan kruiste, reed een bus van lijn 270 aan in de flank. Daarbij sneuvelden verschillende ruiten van de bus. Drie volwassen passagiers en een baby liepen snijwonden op. De slachtoffers zijn door de hulpdiensten overgebracht naar ziekenhuizen in de buurt, maar geen van hen zou er erg aan toe zijn.