"Intussen ken ik het verloop van haar driftbuien"

Kinderen kunnen op sommige momenten best wel moeilijk doen. Geleidelijk leren ouders dan ook eventuele vaste patronen in de woede-uitbarstingen van hun kinderen. Dat bracht een moeder uit Californië, VS, er alvast toe om, tijdens een van die toevallige driftbuien, haar 4-jarige dochter lip-gewijs te imiteren. Of het opvoedkundig een goede zaak is, is een andere vraag, maar het resultaat mag best grappig genoemd worden.

Hoe Jennifer Aprea Closson erin slaagde een vrijwel perfecte nabootsing van haar dochters "Ik wil nog niet naar bed"-moment te imiteren, verklaarde ze op Buzzfeed als volgt: "Ik denk dat het aantal woedeaanvallen dat ik al overleefd heb mij geholpen hebben in mijn kennis hoe haar uitbarstingen te voorspellen zijn. Ze geraakt bij manier van spreken steeds weer in eenzelfde soort ritme."

"Nu, mijn kleine meid is doorgaans wel een lief kind. Maar die periode na het bad en voor het bed kan het ergste in haar naar boven brengen wanneer het ietwat te laat wordt."

Wedden dat velen deze situatie herkennen: