Kan het iets worden tussen Lesley-Ann Poppe en Bontinck?

Lesley-Ann Poppe gaat via weekblad Story op zoek naar een nieuwe liefde. Volgens het tv-fenomeen is er geen gebrek aan geïnteresseerden. "Ik heb drie dagen geleden eens gekeken en toen waren er 500 kandidaten", zegt ze op MNM. Dimitri Bontinck is een van hen. Maar maakt hij ook een kans?

In "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" op MNM denkt Lesley-Ann Poppe het hare van de liefdesverklaring. De bewering van Bontinck al zouden ze elkaar al meermaals hebben ontmoet in de Antwerpse Stadsfeestzaal, doet ze af als onjuist.

"Ik kan mij dat toch niet meer herinneren", zegt Poppe. "Ik kom regelmatig in de Stadsfeestzaal van Antwerpen en daar ontmoet ik nogal veel mensen die mij aanspreken", klinkt het. "Het is me toch niet echt bijgebleven."

"Twee wereldsterren"

In zijn liefdesverklaring zegt Bontinck dat het tussen hen wel zal klikken, want "we zijn allebei wereldsterren", beweert de vader van Jejoen. Geconfronteerd met die woorden krijgt Lesley-Ann Poppe de slappe lach.

Kan je zijn vraag ernstig nemen, vraagt Van de Veire zich af. "Ja, dat weet ik dus niet. Want ik ken die mens niet. Ik weet niet of ik dit au serieux moet nemen", aldus Poppe. "Ik ga ervanuit dat het om een televisiegrap gaat, want anders zou het toch maar grappig zijn." Mocht het toch ernstig zijn, zou ze hem dan willen ontmoeten? "Dan zal ik toch even moeten overleggen met de jury", zegt ze twijfelend.

Voor Lesley-Ann Poppe hoeft er ook geen prins op het witte paard te verschijnen. "Eigenlijk doe ik het voor de fun. Als er op het einde toch enkele vrienden overblijven, dan is dat des te beter."