Mulder & Scully halen in januari hun zaklamp weer boven

Na het nieuws dat David Duchovny en Gillian Anderson zullen meewerken aan een nieuw seizoen van "The X-Files", heeft tv-zender Fox nu ook bekendgemaakt wanneer die nieuwe afleveringen te zien zullen zijn. Op zondag 24 januari - 14 jaar na het einde van de reeks - gaan beide agenten weer op zoek naar "the truth".

Die eerste aflevering wordt eenmalig op zondag uitgezonden. De overige afleveringen - het wordt een minireeks van zes afleveringen - zullen op maandag te zien zijn.

Het is voorlopig nog koffiedik kijken naar hoe de reeks er zal uitzien. Wel staat vast dat ook Chris Carter, de geestelijke vader van "The X-files", zal meewerken aan deze minireeks. Naast Duchovny en Anderson zal ook Mitch Pileggi zijn rol van (gewezen?) FBI adjunt-directeur Skinner weer opnemen.

Meest gelezen