Bieke Ilegems wil singles aan een lief helpen

De komende zomer verdiept Bieke Ilegems zich vanaf 27 juli elke dag in de wereld van singles, daten en relaties in het programma "Vind je lief" op Eén. De televisiezender zendt tijdens de zomermaanden ook de driedelige documentairereeks "Jonge benen" uit en Peter Van de Veire presenteert vanaf zondag 5 juli elke week het muziekprogramma "Pop up live".
© VRT - Jokko

Olivier Goris, de netmanager van Eén, heeft de plannen voor de komende zomer voorgesteld. Een opvallend programma in het zomeraanbod van Eén is "Vind je lief", een programma waarin Bieke Ilegems zich verdiept in de wereld van singles, daten en relaties.

"In België zijn er 1,6 miljoen singles, een aantal dat in vijftig jaar tijd verdrievoudigd is. Samen met Bieke gaan singles in "Vind je lief" op zoek naar de ware liefde. Het programma kijkt daarbij niet alleen door de ogen van de kandidaten, maar ook door die van de socioloog, bioloog, econoom, filosoof, psycholoog, seksuoloog en matchmaker...", klinkt het in het persbericht.

Bieke Ilegems kijkt uit naar het programma. "Ik heb al heel uiteenlopende dingen voor televisie gedaan, maar dit is toch weer iets helemaal anders. Lang heb ik niet getwijfeld, want "Vind je lief" snijdt een interessant maatschappelijk fenomeen aan", meldt Ilegems.

Eén heeft geen nieuwe reeks van "De premiejagers", "Villa Vanthilt" en "Vlaanderen muziekland" gepland, maar er komen enkele nieuwe programma's in de plaats en de normale programmering van "Thuis" en "Café Corsari" blijven langer lopen, tot eind juni. "Vlaanderen muziekland" wordt vervangen door "Pop up live" met Peter Van de Veire. Hij zal elke zondagavond op verschillende locaties het programma met livemuziek presenteren.

Vanaf woensdag 17 juni brengt Eén de nieuwe driedelige documentairereeks "Jonge benen", die een portret schetst van enkele beloftevolle jonge wielrenners uit eigen land.

Meest gelezen