Familie en vrienden nemen op 22 mei afscheid van Jef Geeraerts

De uitvaartplechtigheid van auteur Jef Geeraerts vindt op 22 mei plaats in het crematorium van Lochristi. Dat hebben zijn nabestaanden laten weten. In tegenstelling tot eerdere berichten is iedereen op de plechtigheid welkom.

Op 22 mei om 11 uur nemen de familie en de vrienden van Jef Geeraerts afscheid van de auteur in het crematorium van Lochristi. Dat heeft zijn familie en die van zijn overleden echtgenote Eleonore Vigenon laten weten.

Persagentschap Belga meldde gisteravond dat die plechtigheid in strikte intimiteit zou plaatsvinden, maar dat bericht blijkt vandaag niet te kloppen. De uitvaart wordt een publieke aangelegenheid, waarschijnlijk met toespraken van collega-auteurs en andere vertegenwoordigers uit de cultuurwereld.