Omleiding in Kruibeke vanwege groot gat in de weg

Wie van Zwijndrecht naar Temse rijdt via de N419, houdt best rekening met een omleiding, want in Kruibeke is er een groot gat in het wegdek ontstaan. Tegen maandag zou alles opnieuw in orde moeten zijn.

Het gat, dat ongeveer zo groot is als een kleine auto, is ontstaan bij werken om het wegdek te herstellen. De oorzaak is een kapotte riool. De N419 is de verbindingsweg tussen Zwijndrecht en Temse. Dat het verkeer nu moet omrijden is problematisch, zegt commissaris Marc Steenssens.

"Die weg moet iets van een 12.000 voertuigen per dag verwerken. Nu is er een omleiding via kleine wegen in een woonwijk. Dat is een probleem. Ook omdat het een traject is voor de Lijn én voor de hulpdiensten."

In het verlengde weekend zal alles hersteld worden, zodat tegen maandagmorgen alles opnieuw in orde zou moeten zijn.