Paaldanser Domenico wint derde "Belgium's got talent"

De Italiaanse paaldanser Domenico is de winnaar van het derde seizoen van "Belgium's got talent". Hij overtuigde het stemmend televisiepubliek met een zogenoemde "poleflagact" in een witte onderbroek. Domenico was met zijn buitengewone lichaamsbeheersing de favoriet van jurylid Karen Damen.

In de finale van de talentenjacht mochten de VTM-kijkers beslissen wie van de acht overgebleven kandidaten de overwinning verdiende. Juryleden Karen Damen, Niels Destadsbader, Rob Vanoudenhoven en Ray Cokes mochten enkel stemadvies geven. Volgens Damen was er dit jaar geen echte topfavoriet.

Italiaan Domenico kwam als winnaar uit de bus. In een eerste reactie op het podium leek hij stomverbaasd over zijn overwinning. "Ik ben heel blij. We gaan een feestje bouwen met iedereen die mij heeft bijgestaan. Heel erg bedankt", vertaalde zijn tolk, die er ook nog aan toevoegde "Karen, je bent geweldig."

Dansduo Fusion strandde op de tweede plaats. Kevin vroeg zijn vriendin Salena in de halve finale nog ten huwelijk. Goochelaar Steven Delaere, de favoriet van jurylid Ray Cokes, werd derde met een wervelende kaartenact.

Domenico treedt in de voetsporen van zanger Michael Lanzo en zangeres Karolien Goris. Hij wint 50.000 euro.

Meest gelezen