Jong verloofd koppeltje krijgt elkaar op oude dag te zien

Hoe je levensgezel(lin) eruit ziet binnen zeventig jaar? Iedereen vraagt het zich wel eens af. Dit jonge koppeltje, dat heel binnenkort voor het altaar staat, kreeg -via verschillende lagen make-up- een unieke kijk op hun toekomst samen. Zie hier hoe ze telkens opnieuw verliefd worden.

"We kennen elkaar omdat we over een maand gaan trouwen", legt Kristie in het begin van het filmpje uit. "Het idee van een huwelijk maakt me niet echt zenuwachtig", vertelt Tavis. "We zijn er klaar voor", vult Kristie aan.

Of ze ook klaar zijn om elkaar op hun oude dag te zien? "Zeker mijn mama denkt dat dit het coolste experiment ooit is, aangezien ze er wellicht niet meer is als we zo oud zijn."

50 jaar

"Hey"

- "Hi"

"Ik hoop dat je er later ook zo uit ziet. Je ziet er fantastisch uit", is de eerste spontane reactie van Tavis. "Ik zal er precies uitzien zoals mijn moeder", lacht Kristie.

70 jaar

Na het vele gelach komen nu ook de eerste tranen bij Kristie. Waarom dat is, weet ze zelf niet goed. "Het is echt ontroerend om iemand die je al van je 19e kent, opeens als 70-jarige te zien. Je vraagt je af hoe het leven dan zou zijn..."

90 jaar

Als de twee elkaar te zien krijgen op 90-jarige leeftijd, laat Kristie de tranen pas echt vloeien. "Wat ongelooflijk om dit te zien."

Wat de laatste woorden zullen zijn die ze tegen elkaar zeggen? "Ik zou gewoon zeker willen zijn dat hij weet hoeveel ik van hem houd en hoe belangrijk hij voor me is", aldus Kristie. "Je maakt me gewoon een beter persoon, er zijn zoveel dingen die ik zonder jou niet kon zijn en nooit zal zijn", zegt Tavis op zijn beurt, waarop Kristie besluit dat ze beter meteen hun trouwbeloftes neerschrijven.

Hoe het precies voelt om je partner op 50-, 70- en 90-jarige leeftijd te zien? "Het is een raar maar geruststellend gevoel. Zeker omdat we nu ook gaan trouwen... Ik kan niet nog meer overtuigd zijn van het feit dat het dit is wat ik wil", aldus Kristie.