"Ik stoor me niet aan grijs haar, kalend of een buikje"

De Australische zangeres en actrice Kylie Minogue is erg openhartig in een weekendinterview met de Daily Mail. Ze zegt dat ze single is en toch wel graag iemand zou ontmoeten. "Ik stoor me niet aan grijs haar, kalend of een buikje.", solliciteert ze openlijk. "Ik ben romantisch en niet traditioneel."

Minogue, inmiddels 46, geeft toe dat vrienden haar proberen te koppelen. Voorlopig is dat nog niet gelukt. En nee, ze zit ook niet op (de dating-app) Tinder, grapt ze.

"Een paar weken geleden was ik met vrienden, onder wie Jean Paul Gaultier, samen en iedereen rond tafel moest zeggen wie hij lekker vond. Ik kon niemand bedenken", stelt Minogue.

De zangeres zat in het verleden nochtans niet verlegen om relaties. Zo was ze samen met Jason Donovan (haar tegenspeler in "Neighbours"), wijlen INXS-zanger Michael Hutchence en acteurs Olivier Martinez en Rupert Penry-Jones. Allemaal niet onknappe types. Maar Minogue benadrukt dat ze geen type heeft.

"Ik heb geen ongeluk in de liefde gehad aangezien ik een aantal geweldige relaties heb gehad. Ik heb ook geen spijt. Zelfs als kind droomde ik niet van een huwelijk of een trouwjurk, maar ik hou er wél van verliefd te zijn", besluit Minogue.