Malik uit Boom wint "So you think you can dance"

Malik uit Boom is de winnaar van het VTM-programma "So you think you can dance " (SYTYCD). Hij mag zich de meest favoriete danser van België en Nederland noemen. "Mama, dank je wel, ik hou van u. Aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: dank je wel! Wauw", reageerde een overgelukkige Malik.
Julie en Malik na de ultieme dance battle.

Met de overwinning op zak geniet Malik van een dansopleiding in het buitenland, krijgt hij 25.000 euro en mag hij op internationale tournee met Blaze. Malik haalde het uiteindelijk van de jongste finalist, Julie.

Hij bleek na de ultieme dance battle ook de favoriet van de jury. Maar het was het publiek dat mocht stemmen. Malik was door het dolle heen en de fans snelden het podium op. Presentator Dennis Weening had even nodig om tot bij de winnaar te geraken. Die was zo onder de indruk dat hij met een luidkeelse "wauw" besloot.

Eerder in de uitzending werd afscheid genomen van Manuella en Fabian, de enige Nederlander in de finale. Zij dansten samen onderling met Julie en Malik, maar werden door het publiek onverbiddelijk naar huis gestuurd.

Meest gelezen