Vader bruidegom schiet zeven mensen dood bij huwelijk in Servië

Bij een gezinsdrama op een bruilofstfeest in Kanjiza, in het noorden van Servië, zijn zeven doden gevallen. De 55-jarige vader van de bruidegom doodde met een jachtgeweer zes mensen en zichzelf omdat hij het niet eens was met de verbintenis tussen zoon en bruid.

De man had zich verzet tegen tegen het huwelijk, maar kon dat toch niet verhinderen. Hij zou zich zwaar bedronken hebben, schrijven media die getuigen citeren. Niet veel later trok hij naar het huis van de ouders van de bruid. Daar schoot hij de 25-jarige kersverse echtgenote van zijn zoon en haar vader (52) en moeder (43) neer. Omdat hij ook met zijn eigen echtgenote ruzie had gehad over het huwelijk, doodde hij ook haar en haar beide ouders van 68 en 74, alvorens de hand aan zichzelf te slaan.