(Vroegere) Franky uit "Thuis" speelt rol in "Familie"

Acteur Braam Verreth speelt vanaf morgen Simon Van den Bossche, de broer van Thomas, in VTM-soap "Familie". Opmerkelijk, want de acteur speelde tot 2011 de rol van Franky Bomans in Eén-soap "Thuis", een rol die nu gespeeld wordt door Jef Hoogmartens.

In "Familie" hangt momenteel het leven van personage Thomas Van den Bossche (een rol van Pieter Verelst) aan een zijden draadje. Hij is drager van een ernstige nierziekte en heeft dringend een niertransplantatie nodig, maar de tijd dringt. Zijn lot ligt misschien wel in de handen van Simon, Thomas’ broer. De band tussen beide broers is echter jaren geleden compleet verbroken. Kan en wil Simon zijn broer helpen?

Vanaf morgen speelt acteur Braam Verreth de rol van Simon in "Familie". "Ik vind het alleszins een bijzonder interessant personage om te vertolken", zegt de acteur in een persbericht. "Simon zal sowieso stof doen opwaaien in Familie-land (lacht)."