Twintiger overvalt café waar hij geld verloor op bingotoestel

Een 20-jarige man heeft zaterdagnacht een café in Schaarbeek overvallen, in de hoop het geld terug te winnen dat hij verloren had op het bingotoestel. Hij moest uiteindelijk met 75 euro afdruipen en werd korte tijd later door de politie opgepakt, zo meldt de politie Brussel Noord.

De twintigjarige man had een groot deel van de avond op het bingo-toestel gespeeld en een aanzienlijke som geld verloren. Rond 6 uur 's ochtends verliet hij het café, maar nauwelijks tien minuten later stond hij er opnieuw, gemaskerd en gewapend met een vuurwapen.

Daarmee bedreigde hij de uitbaatster en eiste hij de inhoud van de kassa en het bingotoestel. De uitbaatster had de bingo-opbrengst al veilig opgeborgen zodat de man met een schamele buit van 75 euro moest genoegen nemen.

Hij probeerde de uitbaatster nog een klap te verkopen, maar die kon de slag ontwijken, waarna de dader op de loop ging. Korte tijd later kon hij ingerekend worden. De man, die al gekend stond voor gelijkaardige feiten, is ter beschikking gesteld van het parket.

Meest gelezen