"Juist dan komt mijn moeder zo onhandig uit de hoek"

Een relatie van 7 jaar moest eindelijk zijn hoogtepunt kennen in een huwelijksaanzoek. Bill Devaney had die dan ook tot in de puntjes voorbereid. De aanzoek zou gebeuren tijdens een familie-uitje naar Lake Michigan, VS. Devaney wilde juist daar zijn toekomstige echtgenote Breanne Clark ten huwelijk vragen, omdat een van hun eerste afspraakjes daar doorgegaan was. Maar het was niet de ring die uiteindelijk alle aandacht trok.

"Wisten wij veel dat de onhandigheid van mijn moeder uiteindelijk alles in de war zou sturen", aldus de zus van Breanne op Buzzfeed. Moeder Eva deed alle aandacht immers op haar gericht krijgen door in het zand onderuit te gaan. Het aanzoek ging dan toch door, "maar met mijn moeders gezicht helemaal in het zand. Gelukkig dat mijn vader alles op video wist vast te leggen", besloot zus Bridgett.

Het leverde alvast dit grappige filmpje op:

lees ook