Barbra Streisand werkt aan memoires

Zangeres, actrice en regisseur Barbra Streisand schrijft momenteel haar memoires. Dat meldt uitgeverij Viking. Het boek verschijnt in 2017.

73 is ze intussen, Barbra Streisand. Al zestig jaar zit ze in de showbusiness. Toch is nooit eerder een geautoriseerde biografie van haar verschenen. Binnenkort komt daarin verandering want de zangeres, actrice en regisseur werkt aan haar memoires. Daarin zal zal ze het niet alleen over haar carrière hebben, maar ook over haar kindertijd.

"De memoires van Barbra Streisand staan al jaren bovenaan het verlanglijstje van elke uitgever", laat Viking weten, de uitgeverij die Streisand uiteindelijk wist te strikken.

Streisand is geboren en getogen in Brooklyn in New York. In de VS alleen al heeft ze 72 miljoen albums verkocht. Vorig jaar schreef ze geschiedenis door als eerste artiest in elk van de zes voorbije decennia een nummer 1-album te scoren.

Alles samen won ze in haar carrière 10 Grammy Awards, 5 Emmy Awards en 2 Oscars. Ze is getrouwd met acteur James Brolin. Alles alles volgens plan verloopt, liggen haar memoires in 2017 in de winkel.

Meest gelezen