Bart Peeters wordt nieuwe coach in "The voice"

Bart Peeters wordt de nieuwe coach in het vierde seizoen van het VTM-programma "The voice van Vlaanderen". Ook zangeres Natalia keert, na een seizoen afwezigheid, terug, meldt Het Laatste Nieuws en bevestigt VTM in een persbericht. Koen Wauters en Bent van Looy blijven op post.

“Ik ben me sinds 2000 steeds meer gaan bezighouden met de productionele kant van de muziek. Vooral voor mijn eigen muziek”, laat Bart Peeters weten. “Het was een stille droom om jonge getalenteerde mensen te kunnen begeleiden. Ik loop waarschijnlijk vooruit op de feiten, maar laat me reclame maken voor mezelf als coach. Om het met Regi’s woorden te zeggen: ik beschik over een topteam. Mijn ultieme ambitie is zonder twijfel om iemand zo te begeleiden dat hij of zij ook een carrière kan uitbouwen na de finale van "The voice van Vlaanderen".”

Natalia keert in het vierde seizoen van "The voice" terug als coach, nadat ze vorig seizoen aan zich voorbij liet gaan omdat ze andere plannen had. Het is om diezelfde reden dat Regi en Axelle Red afhaken voor een nieuwe reeks.

De uitzenddatum van het nieuwe seizoen wordt later bekendgemaakt. Eerst is er op VTM nog een tweede seizoen van "The voice kids" te zien.