"Geluk zit 'm soms in een simpel kusje"

Het was een verrassing van formaat: een supporter van de NBA-basketlegende Shaquille O’Neal, die in 2011 de basketschoenen aan de haak hing, mocht voor een wedstrijd in de Philips Arena in Atlanta, VS, haar grote idool even ontmoeten. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om met O’Neal een selfie te nemen. Die verraste haar daarbij met een kus op de wang. En dat bleek veel meer dan de fan gehoopt had.

"Ze was zo gelukkig dat ze helemaal in tranen uitbarstte. Het waren duidelijk tranen van vreugde. Alle respect voor Shaq dat hij deze fan de dag/week/maand/jaar van haar leven bezorgde", aldus Fox Sports. Brobible voegde toe: "Zal ik ooit zo gelukkig zijn over wat dan ook? En ik heb dan zelfs een gezin." Op sociale media waren reacties te lezen als "Geluk zit ‘m soms in een simpel kusje" en "Super!"

Ook O’Neal zag het grappige van de situatie in en reageerde met "Dat komt omdat ik een sekssymbool ben".

lees ook