Albert Heijn roept chocolade pindakoeken terug

Albert Heijn haalt chocolade pindakoeken uit de rekken. De winkelketen heeft vastgesteld dat het etiket van de koeken verwisseld is. Hierdoor staat het allergeen Soja Lechitine niet vermeld op het etiket. Dit kan schadelijk voor de gezondheid zijn voor klanten die een soja-allergie hebben, luidt het vrijdag in een persbericht.

Het gaat om AH chocolade pindakoeken in een verpakking van 200 gram (zes koeken) die ten minste houdbaar zijn tot 30/11/2015, met als lotnummer DME11D. De koeken werden verkocht van 12/03/2015 tot 20/05/2015.

Klanten die AH pindakoeken hebben gekocht, wordt dringend verzocht de inhoud te checken. Mocht er in de verpakking chocolade pindakoeken zitten, dan kunnen zij het product terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel en omruilen. Klanten die geen soja-allergie hebben, kunnen de koeken veilig consumeren.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op ah.be of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn: 0800-77705.